Tømrer udføres med stor erfaring

Har du brug for en dygtig tømrer til at udføre dit tømrerarbejde - herunder opføre din nye bolig, udføre en tagrenovering, lægge nyt gulv eller udskifte døre og vinduer, så kontakt os hos Fruensgaard Byg i Støvring nær Aalborg og Aarhus.

Vi har mange års erfaring med alle typer tømrerarbejde for private såvel som erhvervskunder, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med lige netop din opgave.

Professionel tømrer med fokus på kvalitet

Hos din lokale tømrer er kvalitet en holdningssag, som vi ikke går på kompromis med, og samtlige vores veluddannede tømrere sætter en ære i levere tømrerarbejde i højeste kvalitet.

Fra inderst til yderst, fra detalje til helhed, garanterer vi professionelle og holdbare løsninger, som skaber tilfredshed for dig som kunde. Skal du bruge en tømrer, som ved hvordan et godt resultat ser ud? Fruensgaard Byg A/S er de helt rette.

​Kontakt os for professionel rådgivning

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har for eksempelvis at få lagt et nyt gulv, eller ønsker du at høre nærmere om, hvordan du får renoveret dit tag korrekt, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder gode råd og professionel vejledning angående alt tømrerarbejde.

Har du spørgsmål, eller skal du have udført tømrerarbejde af en dygtig fagmand, kan du ringe til os på telefon 96 86 20 20 eller skrive til os på info@fruensgaard-byg.dk.

Skal vi ringe dig op?​

​Udfyld formularen neden for, og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i hvad der rør sig i hverdagen hos Fruensgaard Byg A/S.​

Fruensgaard Byg A/S
Gammel Kirkevej 31
9530 Støvring
CVR: 26456827

​Firmaet

Fruensgaard Byg A/S

​​CVR: 26456827

Her finder du os

Gammel Kirkevej 31
9530 Støvring

Kontakt os

Telefon: 9686 2020

​E-mail: info@fruensgaard-byg.dk

Garantiordning