Byggefirma tilbyder ​boligbyggeri i god kvalitet​

Går du med tanker om at få bygget nyt hus eller sommerhus, eller trænger dit nuværende hjem til en omfattende ombygning for at blive til drømmeboligen, så kontakt dit byggefirma Fruensgaard Byg A/S i Støvring.

Vi tilbyder alle former for boligbyggeri. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset om det drejer sig om et nybyggeri, en stor ombygning eller en tilbygning. Som dit byggefirma har vi især specialiseret os inden for byggeri af arkitekttegnede huse og har gennem tiden bygget flere i Nibe, Aars og andre byer i Jylland.

Vi tilbyder boligbyggeri som totalentreprise

Når man skal have bygget den bolig, som skal være familiens base og hjem de næste mange år, er det vigtigt at have en kompetent totalentreprenør, som kan sørge for et boligbyggeri, der matcher alle dine ønsker.

Som dit byggefirma har vi erfaringen og ekspertisen til at stå for både koordinering af samarbejdspartnere samt udførelse af murer- og tømreropgaverne i egenproduktion.

Vi har i mere end 20 år taget del i både små og store byggeprojekter for private husejere, erhvervskunder og offentlige institutioner. Du kan derfor trygt stole på kvaliteten af vores arbejde, uanset om du skal have lavet et stort nybyggeri, renoveret din nuværende bolig eller have foretaget en mindre reparation.

Kontakt os og vælg et byggefirma med dig i centrum

Med os som totalentreprenør får du et byggefirma, der altid har dine ønsker og behov i fokus, og du kan altid regne med et færdigt boligbyggeri til aftalt tid og i højeste kvalitet.

Kontakt dit byggefirma allerede i dag for at få inspiration, rådgivning eller et uforpligtende tilbud med en pris på dit næste boligbyggeri.

Din drøm er vores mission. Ring på telefon ​96 86 ​20 20 eller skriv til os på info@fruensgaard-byg.dk.

Ring: 96 86 20 20

Telefontider mandag - fredag:  09.00 – 17.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@fruensgaard-byg.dk 

Fruensgaard Byg A/S

​Gammel Kirkevej 31, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 26456827