Byggefirma tilbyder ​boligbyggeri i god kvalitet​

Går du med tanker om at få bygget din drømmebolig, eller trænger dit nuværende hjem til en omfattende ombygning for at blive til drømmeboligen, så kontaktdit byggefirma Fruensgaard Byg i Støvring.

Vi tilbyder alle former for boligbyggeri. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset om det drejer sig om et nybyggeri, en stor ombygning eller en tilbygning. Som dit byggefirma har vi især specialiseret os inden for byggeri af arkitekttegnede huse og har gennem tiden bygget flere i Nibe, Aars og andre byer i Jylland.

Vi tilbyder boligbyggeri som totalentreprise

Når man skal have bygget den bolig, som skal være familiens base og hjem de næste mange år, er det vigtigt at have en kompetent totalentreprenør, som kan sørge for et boligbyggeri, der matcher alle dine ønsker.

Som dit byggefirma har vi erfaringen og ekspertisen til at stå for både koordinering af samarbejdspartnere samt udførelse af murer- og tømreropgaverne i egenproduktion.

Byggefirma med dig i centrum

Med os som totalentreprenør får du et byggefirma, der altid har dine ønsker og behov i fokus, og du kan altid regne med et færdigt boligbyggeri til aftalt tid og i højeste kvalitet.

Kontakt dit byggefirma allerede i dag for at få inspiration, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på dit næste boligbyggeri.

Din drøm er vores mission. Ring på telefon ​96 86 ​20 20 eller skriv til os på info@fruensgaard-byg.dk.

Ring: 96 86 20 20

Telefontider mandag - fredag:  09.00 – 17.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@fruensgaard-byg.dk 

Fruensgaard Byg A/S

​Gammel Kirkevej 31, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 26456827