Naturstengulve og naturstensfacader samt andre løsninger med natursten

Hos Fruensgaard Byg har vi en afdeling, som udfører opgaver med natursten på diverse erhvervsbygninger. Det kan eksempelvis være  naturstensfacader eller andet natursten. 

Vi importerer selv de flotte natursten fra hele verden, blandt andet fra Italien, Grækenland, Kina og Indien.

Vi har gennem tiden udført et væld af naturstensfacader og naturstensgulve for en række forskellige erhvervskunder. Det er eksempelvis hoteller, banker og forsikringsselskaber i blandt andet Støvring, Aarhus og Aalborg. 

Udover facader med natursten kan vi blandt andet også udføre gulvlægning med sandsten eller marmor på kirkegulve samt meget mere.

Totalløsninger med natursten

Med den store erfaring, som vi har opbygget, er vi i stand til at tage hånd om hele processen ved opførsel af naturstensfacader eller naturstensgulve. Det betyder, at vi overtaget projektet direkte fra arkitekten, hvorefter vi selv udarbejder tegninger, projekteringer og bestillingslister til import. Til slut udfører vi montering af natursten med vores egne, erfarne folk.

Vores referencer på naturstensfacader

Vores specialisering inden for arbejdet med natursten har bragt os vidt omkring. Vi har udført naturstensfacader for nogle af de største virksomheder i Danmark. Vores referenceliste tæller blandt andet:

  • Domicilbygningen hos T. Hansen
  • Danske Bank i Herning
  • Fionia Bank i Odense
  • MT Højgaard i Aalborg
  • Midtjysk Totalentreprise
  • Aalborg Kunstmusem
  • Danfoss

Få et uforpligtende tilbud på naturstengulve og andet

Ønsker du et uforpligtende tilbud på flotte og eksklusive naturstensgulve eller naturstensfacader, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål omkring priser, materialer og meget mere.

Ring til os i dag på telefon 96 86 20 20 eller send os en mail på info@fruensgaard-byg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et gratis tilbud

​Udfyld formularen neden for, og få et uforpligtende tilbud.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i hvad der rør sig i hverdagen hos Fruensgaard Byg A/S.​

​Firmaet

Fruensgaard Byg A/S

​​CVR: 26456827

Kontakt os

Telefon: 9686 2020

​E-mail: info@fruensgaard-byg.dk

Garantiordning