Få mere ud af dit hjem med totalrenovering

Vi hjælper dig med at udnytte dine kvadratmeter

Drømmer du om at øge antallet af kvadratmeter i dit hjem, eller ønsker du blot at udnytte de kvadratmeter, du allerede har, endnu bedre? Så hjælper vi ved Fruensgaard Byg A/S dig gerne med vores erfaring og ekspertise inden for totalrenovering. Vi tager os af alle former for renoveringsopgaver, og vi hjælper dig derfor gerne, uanset om du skal en ombygning, tilbygning at have lavet en vedligeholdende renovering.

Vi står for renovering af huse, erhvervsbygninger og offentlige institutioner i områderne omkring Støvring, Aars og Nibe. Her kører vi ud til både store og små renoveringsprojekter, og ønsker du at få lavet en gennemgribende totalrenovering, varetager vi gerne hele entreprisen for dig.

Totalrenovering med total tilfredshed

Med vores mere end 20 år i byggebranchen, har vi varetaget et hav af opgaver med både indvendig- og udvendig totalrenovering. Kvaliteten af vores arbejde er derfor i top, og du kan trygt regne med et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger og drømme, når vi er færdige.

Vi har blandt været en del af flere projekter med bevaringsværdige bygninger, herunder kirker, museer, slotte og andre fredede ejendomme. Skal du finde en kompetent partner til totalrenovering af en særligt gammel og bevaringsværdig bygning, så er vi dit sikre valg af entreprenør.

Ring eller skriv til os for at høre mere

Har du spørgsmål til, hvordan vi vil varetage din husrenovering? Så skal du endelig bare kontakte os. Vi er altid klar til at tage en god snak om, hvordan vi bedst muligt hjælper dig med din totalrenovering. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så udformer vi gerne et til dig, når du har fortalt os mere om dine byggedrømme – som vi herefter hjælper dig godt i mål med.

Ring: 96 86 20 20

Telefontider mandag - fredag:  09.00 – 17.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@fruensgaard-byg.dk 

Fruensgaard Byg A/S

​Gammel Kirkevej 31, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 26456827