Specialist i bygningsrenovering​

Trænger din bygning til renovering? Hos Fruensgaard Byg A/S har vi specialiseret os i bygningsrenovering. Det kan være alt fra en bevaringsværdig ejendom til en kirke eller en herregård.

Vi har kunder i blandt andet Støvring, Nibe og Aars, men vi kommer også mange andre steder såsom Aarhus, Aalborg og andre nærliggende byer.

Erfaring med bygnings-renovering af alle bygninger

Vi kan blandt andet tilbyde bygningsrenovering af bygninger såsom:

  • Huse
  • Kirker
  • Museer
  • Offentlige bygninger
  • Godser, herregårde og slotte
  • Anden renovering af fredet bygning.​
Vi har over 20 års erfaring som entreprenør, og vi kan varetage alt fra murerarbejde til tømrerarbejde. Dermed har vi alle de nødvendige kompetencer, som er påkrævet ved bygningsrenovering.

Det gælder alt fra en bevaringsværdig villa til en fredet ejendom.​

Vores kompetencer inden for bygningsrenovering rækker over alt fra facaderenovering til betonrenovering. Vi lægger vægt på, at kvaliteten skal være i top hele vejen. Samtidig indgår vi altid klare forventningsafstemninger og skriftlige aftaler med kunderne. Vi er altid gennemsigtige med processen og priserne, så vi undgår misforståelser.​

Kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse

Du er meget velkommen til at kontakte os for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår ejendommen samt de forskellige problemstillinger. Her råder og vejleder vi omkring de mange muligheder. Derefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på bygningsrenovering af din ejendom.

Du kan ringe til os på telefon 96 86 20 20 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til vores e-mail info@fruensgaard-byg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Ring: 96 86 20 20

Telefontider mandag - fredag:  09.00 – 17.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@fruensgaard-byg.dk 

Fruensgaard Byg A/S

​Gammel Kirkevej 31, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 26456827