Facaderenovering – en kærlig hånd til din bygning

Vi fornyer facaden på dit byggeri

Trænger facaden på din bygning til en kærlig hånd? Så kan vi ved Fruensgaard Byg A/S hjælpe dig med facaderenovering af høj kvalitet. Vi har mere end 20 års erfaring fra byggebranchen, så du kan trygt stole på resultatet af vores arbejde med din facade.

Vi tilbyder facaderenovering af både store og små bygninger for private husejere, virksomheder og det offentlige. Med udgangspunkt i Støvring kan vi hurtigt komme ud og hjælpe dig, hvis du er bosat i eller omkring Aars og Nibe, men vi kører med glæde ud i hele landet og har blandt andet hjulpet en del kunder på Sjælland med facaderenovering.

Renovering af mur- og træværk

Uanset om dit murværk, træværk eller begge dele har set bedre dage, og derfor har brug for at blive renoveret, så kan vi hjælpe dig. Som murer- og tømrervirksomhed kan vi tage hånd om hele din opgave med facaderenovering, så du får et flot og komplet resultat. Vi har desuden stor erfaring med renovering af facader i natursten, så hvis du leder efter kompetent murer til at tage hånd om dit naturstensbyggeri, er du kommet til de helt rette.

Vi kan tilbyde flere forskellige former for renovering af facade, herunder pudsning af facade og vandskuring af hus, og vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning for dig. Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker og behov, så du får det ønskede resultat.

Kontakt os for et tilbud på facaderenovering

Ønsker du at høre mere om, hvorfor du bør få renoveret din facade, eller vi du have en pris på facaderenovering af din bygning? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi skræddersyer dig gerne et uforpligtende tilbud, når du har fortalt os om opgavens omfang. Med os ved din side får du en nem og overskuelig renoveringsproces.

Ring: 96 86 20 20

Telefontider mandag - fredag:  09.00 – 17.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@fruensgaard-byg.dk 

Fruensgaard Byg A/S

​Gammel Kirkevej 31, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 26456827