Entreprenørarbejde​ med service helt i top

Vi arbejder på store og små byggeopgaver

Ved Fruensgaard Byg A/S har vi en hel del erfaring med at varetage entreprenørarbejde på en lang række byggeprojekter for større og mindre kunder. Vores kundekreds tæller både private, virksomheder og det offentlige, og uanset hvilken type kunde du er, kan du altid regne med en service helt i top, hvor dine/jeres ønsker og behov er i centrum.

Leder du efter en kompetent samarbejdspartner til dit entreprenørarbejde på et byggeprojekt, så er du kommet til det helt rette entreprenørfirma. Vi har base i Støvring, tæt på Aars og Nibe, men vi kører gerne land og rige rundt, hvis du har brug for vores hjælp med dit byggeri.

Hvilke typer entreprenørarbejde skal vi hjælpe dig med?

Entreprenørarbejde dækker over et alsidigt felt af opgaver, og vi udfører langt størstedelen af dem. Vi har især stor erfaring med​ følgende:

  • Anlæg
  • Støbning af sokler fundamenter m. terrændæk
  • Nedbrydningsopgaver
  • Kloakarbejder

​Uanset hvilken entreprenøropgave du skal have udført, så står vi klar med råd, vejledning og kreative idéer.​

Vores referenceliste inden for entreprenørarbejde er lang, og vi har blandt andet udført flere opgaver for Rema 1000 og Løvbjerg A/S over hele Danmark, ligesom vi har støbt fundamenter fra 50 til 2000 m² til privatboliger i hele Jylland.

Kontakt os for et tilbud på dit arbejde

Har du brug for en erfaren og kvalitetsbevidst entreprenør, så kontakt os ved Fruensgaar​d Byg A/S.​ Vi tager altid en god indledende snak om, hvad du ønsker at få ud af dit projekt, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Herefter kan vi også udforme et skræddersyet tilbud til dig med en pris på vores arbejdskraft.

Ring: 96 86 20 20

Telefontider mandag - fredag:  09.00 – 17.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@fruensgaard-byg.dk 

Fruensgaard Byg A/S

​Gammel Kirkevej 31, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 26456827