​Din kvalitetspartner til erhvervsbyggeri

Vi hjælper med tilbygning, ombygning og nybyggeri

​Vil I være sikre på, at jeres erhvervsbyggeri bliver udført i henhold til alle krav og i højeste kvalitet, så er Fruensgaard Byg A/S jeres samarbejdspartner. Vi har gennem mange år udført erhvervsbyggeri for især dagligvarebutikker, og vi kan stå for alt fra tilbygning og ombygning til nybyggeri.

Vi holder til i Støvring, nær Nibe og Aars, men hvis du leder du efter et erfarent byggefirma med speciale i erhvervsbyggeri, der kommer ud i hele Danmark, så har du fundet din samarbejdspartner. Vi kører nemlig ud overalt i landet, og med os ved din side kan du vide dig sikker på, at dit byggeri står færdigt til den aftalte tid. Vi har stor erfaring med projektering af byggeopgaver, så vi sikrer dig en god og effektiv proces.

Erhvervsbyggeri i totalentreprise

Uanset om I skal have udvidet butikken med ekstra kvadratmeter, eller om I skal have ombygget eksisterende lokaler, er vi jeres garanti for kvalitetsbyggeri.​ Vi tager hånd om totalentreprisen, så vi påtager os ansvaret for planlægning og koordinering.

​På den måde kan vi sikre en glidende og gennemtænkt byggeproces fra start til slut på jeres erhvervsbyggeri.

Troværdigt erhvervsbyggeri

Kundernes tilfredshed er altid målet for vores arbejde, og derfor lægger vi stor vægt på at fremstå som et troværdigt byggefirma, der overholder alle aftaler og betingelser. Vi ønsker at gøre en forskel for hver enkelt kunde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere information eller et uforpligtende tilbud med en pris på jeres erhvervsbyggeri, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at høre om jeres byggeprojekt, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt får jer i mål med projektet.

Ring: 96 86 20 20

Telefontider mandag - fredag:  09.00 – 17.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@fruensgaard-byg.dk 

Fruensgaard Byg A/S

​Gammel Kirkevej 31, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 26456827