​Erhvervsbyggeri

​Vil I være sikre på, at jeres erhvervsbyggeri bliver udført i henhold til alle krav og i højeste kvalitet, så er Fruensgaard Byg A/S jeres samarbejdspartner.

Vi har gennem mange år udført erhvervsbyggeri for især dagligvarebutikker, og vi kan stå for alt fra tilbygning og ombygning til nybyggeri.

Erhvervsbyggeri i totalentreprise

Uanset om I skal have udvidet butikken med ekstra kvadratmeter, eller om I skal have ombygget eksisterende lokaler, er vi jeres garanti for kvalitetsbyggeri.​

Vi tager hånd om totalentreprisen, så vi påtager os ansvaret for planlægning og koordinering. På den måde kan vi sikre en glidende og gennemtænkt byggeproces fra start til slut på jeres erhvervsbyggeri.

Troværdigt erhvervsbyggeri

Kundernes tilfredshed er altid målet for vores arbejde, og derfor lægger vi stor vægt på at fremstå som et troværdigt byggefirma, der overholder alle aftaler og betingelser. Vi ønsker at gøre en forskel for hver enkelt kunde.

Ønsker du yderligere information eller et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsbyggeri i Aalborg og omegn, er I velkomne til at kontakte os.​

Få et gratis tilbud

​Udfyld formularen neden for, og få et uforpligtende tilbud.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i hvad der rør sig i hverdagen hos Fruensgaard Byg A/S.​

​Firmaet

Fruensgaard Byg A/S

​​CVR: 26456827

Kontakt os

Telefon: 9686 2020

​E-mail: info@fruensgaard-byg.dk

Garantiordning