​Erhvervsbyggeri

​Vil I være sikre på, at jeres erhvervsbyggeri bliver udført i henhold til alle krav og i højeste kvalitet, så er Fruensgaard Byg A/S jeres samarbejdspartner.

Vi har gennem mange år udført erhvervsbyggeri for især dagligvarebutikker, og vi kan stå for alt fra tilbygning og ombygning til nybyggeri.

Erhvervsbyggeri i totalentreprise

Uanset om I skal have udvidet butikken med ekstra kvadratmeter, eller om I skal have ombygget eksisterende lokaler, er vi jeres garanti for kvalitetsbyggeri.​

Vi tager hånd om totalentreprisen, så vi påtager os ansvaret for planlægning og koordinering. På den måde kan vi sikre en glidende og gennemtænkt byggeproces fra start til slut på jeres erhvervsbyggeri.

Troværdigt erhvervsbyggeri

Kundernes tilfredshed er altid målet for vores arbejde, og derfor lægger vi stor vægt på at fremstå som et troværdigt byggefirma, der overholder alle aftaler og betingelser. Vi ønsker at gøre en forskel for hver enkelt kunde.

Ønsker du yderligere information eller et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsbyggeri i Aalborg og omegn, er I velkomne til at kontakte os.​

Ring: 96 86 20 20

Telefontider mandag - fredag:  09.00 – 17.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@fruensgaard-byg.dk 

Fruensgaard Byg A/S

​Gammel Kirkevej 31, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 26456827